Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Σέρρες, Κεντρικής Μακεδονίας, Greece
Είμαστε μια ομάδα μαθητών του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών. Το blog (ιστολόγιο) στο οποίο περιηγείστε είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς. Ξεκίνησε με αφορμή ένα πολιτιστικό πρόγραμμα που αναλάβαμε να υλοποιήσουμε με θέμα την έκδοση μιας σχολικής εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή. Η συντακτική μας ομάδα αποτελείται από τους μαθητές Γιώργο Σιδέρη, Γιώργο Χατζή, Λευτέρη Νικολαΐδη, Γιάννη Φωτιάδη, Θάλεια Χατζηλάρη, Ελένη Φωτιάδου, Άννα Παπανικόλα , Χρύσα Μπαρμπούτη, Φιλίππα Κοπαράνη , Βίκυ Βαρελά , Κωνσταντίνα Καρύδα , Στέλλα Κεχαγιά , Μαρίτα Λαζαρίδου , Γιάννη Μαυρίδη , Δέσποινα Πολυχρόνη , Βασίλη Ζιώγα , Κατερίνα Μπασνά, Ηλία Πανταζή και Απόστολο Χατζηασλάν . Γενικός συντονιστής είναι ο φιλόλογος Μπάμπης Βουρλίδας.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Η Συνέντευξη του Θανάση Βισκαδουράκη στη Δέσποινα Πολυχρόνη ,καθώς και οι δηλώσεις του κ.Γιώργου Παρτσαλάκη και Τάσου Γιαννόπουλου ,που βρέθηκαν στις Σέρρες με την Παράσταση«Υπάρχει και φιλότιμο»!!!


Ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης μαζί με τη Δέσποινα Πολυχρόνη.
      Το βράδυ της Παρασκευής  30.08.13 οι Σερραίοι πολίτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πιο επίκαιρη από ποτέ κωμωδία «Υπάρχει και φιλότιμο» σε αξεπέραστες ερμηνείες πολυαγαπημένων ηθοποιών. Η διαχρονική κωμωδία ανέβηκε φέτος από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης στα πλαίσια της καλλιτεχνικής τους δραστηριότητας για το καλοκαίρι του 2013. Το κλασικό έργο των Α.Σακελλάριου –Χ. Γιαννακόπουλου παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου με τους Γιώργο Παρτσαλάκη ,Θανάση Βισκαδουράκη ,Τάκη Παπαματθαίου ,Ευγενία Δημητροπουλου ,Τάσο Γιαννόπουλο,Μανώλη Σορμαϊνη ,Νεκταρία Γιαννουδάκη,Νίκο Σκούλα,Αντιγόνη Νάκα ,Ελένη Τσιμπρικίδου,Ηλία Μιχαλογιάννη. Ατάκες όπως «Φάγανε... φάγανε... φάγανε... από παντού!!» ή «πολύ θα ήθελα να δω έναν Έλληνα να πει... συγγνώμη... συγγνώμη ρε παιδιά... έφταιξα...» θυμίζουν κατά πολύ τη σημερινή πολιτική επικαιρότητα ενώ το όνομα του πρωταγωνιστικού ρόλου «Μαυρογιαλούρος» αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς της σύγχρονης πολιτικής ορολογίας στην Ελλάδα.
   Ένας από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ,μίλησε στην Δέσποινα Πολυχρόνη για λογαριασμο του NTVSERRES ,για τη συγκεκριμένη παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και γενικότερα για τη ζωή του. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα λέγαμε αναμφισβήτητα πως είναι ένα μεγάλο παιδί, δηλαδή ενας μεγάλος με καρδιά μικρού παιδιού, κατι που είναι και ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του σε συνδυασμό με το αξεπέραστο χιούμορ και το ταλέντο του. Τις προηγούμενες σεζόν τον απολαύσαμε στη θεατρική παράσταση «Δεν ακούω,δεν βλέπω ,δεν μιλάω » όπου υποδυόταν ένα μουγγό ,και αυτή τη σεζόν τον βλέπουμε στην παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο» ,όπου υποδύεται τον Γιώργο τον ιδιαίτερο. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μας προετοίμασε για μια μοναδική παράσταση ,όπως και ήταν, που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε ,πως δεν έχει κοινά στοιχεία με το ρόλο που υποδύεται τώρα καθώς στην ερώτηση σχετικά με το πώς διαχειριστηκε την αναγνωρισημότητα ,απάντησε πως ποτέ δεν ξέφυγε από τον έλεγχο καθώς έμαθε να είναι προσγειωμένος. Ακόμη δήλωσε πως σχετικά με την οικονομική κρίση δεν άλλαξε πολλά στη ζωή του καθώς είχε ζήσει από μικρός σε κρίση….πάντα δούλευε σκληρά για να επιβιώσει. Στη ζωή του δούλεψε ως καμαρινάκιας,ως κτιστης και σερβιτόρος  και ύστερα ήρθε στο δρόμο του η υποκριτική . Επιπλέον, είπε, πως δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιοι τον ανέβασαν στο σανίδι δεν θα πήγαινε σε κάποια σχολη θεάτρου. Θεωρεί πως η ζωή είναι δουλειά,δουλειά,δουλειά…και το σημαντικότερο είναι η υγεία, καθώς όλα τα άλλα στη ζωή έρχονται ! Μιλώντας για συμβουλές,είπε πως οι νέοι άνθρωποι δεν πρέπει να διστάζουν και ούτε να ρωτάν τους μεγαλυτέρους….το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι τα όνειρα τους πραγματικότητα!!! Ο γλυκύτατος ηθοποιός είπε ,πως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να σκεφτόμαστε πάνω από όλα την υγεία μας!!!
    Ο κ.Γιώργος Παρτσαλάκης ,που πρωταγωνιστεί στη συγκεκριμένη παράσταση, μίλησε για την οικονομική κρίση ,λέγοντας πως κάποτε έφυγε από την πατρίδα του την Κρήτη και πήγε στην Αθήνα για να ζήσει καλύτερα ενώ τώρα θα σκεφτόταν να φύγει από την Αθήνα και να πάει στην Κρήτη  για να ζήσουν καλύτερα τα παιδιά του ,που τώρα ξεκινάνε στη ζωή τους. Ο πασίγνωστος και ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε ,πως κατά τη γνώμη του πλέον δεν υπάρχει η διαχρονικότητα στο χώρο της τηλεόρασης. Μιλώντας για την παράσταση τόνισε πως είναι μια επίκαιρη κωμωδία ,που δεν πρέπει κανείς να χάσει,διότι εκτός από το γέλιο έχει και πολλά μηνυματα που θα περάσει στον κόσμο και θα τον προβληματίσει για τα δικαιώματά του και όλη την κατάσταση που επικρατεί. Ταυτόχρονα ο ταλαντούχος Τάσος Γιαννόπουλος ,γνωστός ως Μάκης στο ευρύ κοινό από την πετυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», δήλωσε πως δεν τον ενοχλεί που οι περισσότεροι τον αποκαλούν Μάκη ,καθώς ήταν ένα ωραίος ρόλος ενός πολύ καλού σίριαλ. Μιλώντας για τη συγκεκριμένη παράσταση είπε, πως  υποδύεται τον Πανάγο, έναν άνθρωπο που ζει χωρίς πολυτέλειες ,και δεν αντέχει την αδικία που υπάρχει λόγω της πολιτικής κατάστασης.
     Η υπέροχη παράσταση συνεχίζεται με επόμενους σταθμούς περιοδείας:
3/9 Βόλος, 4/9 Ηλιούπολη ,6/9 Ραφήνα ,8/9 Αιγάλεω , 9/9 Πειραιάς, 11/9 Γαλάτσι, 13/9 Βριλησσια , 15/9 Πετρούπολη , 16/9 Κορυδαλλός, 17/9 Χαλάνδρι.




Να μην χάσει κανένας αυτή την παράσταση!!! Παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες των συνεντεύξεων και της παράστασης…



                                                                                                Ευχαριστώ πολύ ,
                                                                                              Δέσποινα Πολυχρόνη.
 
Ο ταλαντούχος ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος μαζί με τη Δέσποινα Πολυχρόνη.                                  
Ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης μαζί με τη Δέσποινα Πολυχρόνη.
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μαζί με τη Δέσποινα Πολυχρόνη.

























                                                                                                        
Ο Τάσος Γιαννόπουλος μαζί με τη Δέσποινα Πολυχρόνη.
Ο Γιώργος Παρτσαλακης μαζί με τη Δέσποινα Πολυχρόνη.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραία που ξαναμπαινουν αρθρα σαυτο το blog. Πολυ ωραίο αρθρο και οι φωτογραφιες πολυ ομορφες.ΜΠΡΑΒΟ.Να συνεχισετε να γραφετε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, συμφωνώ συνεχίστε!!!!