Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Σέρρες, Κεντρικής Μακεδονίας, Greece
Είμαστε μια ομάδα μαθητών του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών. Το blog (ιστολόγιο) στο οποίο περιηγείστε είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς. Ξεκίνησε με αφορμή ένα πολιτιστικό πρόγραμμα που αναλάβαμε να υλοποιήσουμε με θέμα την έκδοση μιας σχολικής εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή. Η συντακτική μας ομάδα αποτελείται από τους μαθητές Γιώργο Σιδέρη, Γιώργο Χατζή, Λευτέρη Νικολαΐδη, Γιάννη Φωτιάδη, Θάλεια Χατζηλάρη, Ελένη Φωτιάδου, Άννα Παπανικόλα , Χρύσα Μπαρμπούτη, Φιλίππα Κοπαράνη , Βίκυ Βαρελά , Κωνσταντίνα Καρύδα , Στέλλα Κεχαγιά , Μαρίτα Λαζαρίδου , Γιάννη Μαυρίδη , Δέσποινα Πολυχρόνη , Βασίλη Ζιώγα , Κατερίνα Μπασνά, Ηλία Πανταζή και Απόστολο Χατζηασλάν . Γενικός συντονιστής είναι ο φιλόλογος Μπάμπης Βουρλίδας.

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Ivan Nastevski από τη Δέσποινα Πολυχρόνη!

O Ivan Nastevski μαζί με τη Δέσποινα Πολυχρόνη.
Δ.Π.  Αρχικά Ivan  θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που δέχθηκες να μας δώσεις αυτή τη συνέντευξη.
I.N.  Εγώ ευχαριστώ.

Δ.Π.  Σε γνωρίσαμε φέτος με την ένταξή σου στην ομάδα του Εθνικού Γαζώρου .Πώς αισθάνθηκες όταν έφυγες από τη χώρα και την ομάδα σου και ήρθες εδώ;

Ι.Ν. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ. Μου αρέσει η πόλη των Σερρών. Η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου είναι μία θαυμάσια ομάδα με έναν θαυμάσιο προπονητή και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω καλά αποτελέσματα με αυτή την ομάδα. Επίσης,μου αρέσει που έρχονται όλο και περισσότεροι οπαδοί στην ομάδα μας λόγω των καλών αποτελεσμάτων.

Δ.Π. Πού και πότε έπαιξες για πρώτη φορά ποδόσφαιρο;

Ι.Ν.  Έπαιξα για πρώτη φορά ποδόσφαιρο όταν ήμουν 6 χρονών σε ένα club ποδοσφαίρου της πόλης μου.

Δ.Π. Πότε πήρες την απόφαση να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και τι σε ώθησε σε αυτήν την απόφαση;

Ι.Ν.Αποφάσισα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όταν ακούμπησα για πρώτη φορά τη μπάλα του ποδοσφαίρου. Τότε ήμουν 6 χρονών…δεν ήξερα αν θα γινόμουν επαγγελματίας ,αλλά  πραγματικά διασκέδαζα όταν έπαιζα ποδόσφαιρο και επίσης ,ο πατέρας μου και ο θείος μου έπαιζαν ποδόσφαιρο και αυτό με επηρέασε. Το ποδόσφαιρο ήταν το μόνο πράγμα που με έκανε τόσο χαρούμενο!

Δ.Π. Μετάνιωσες ποτέ που έγινες ποδοσφαιριστής;

Ι.Ν. Όχι,ποτέ δεν μετάνιωσα. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς ποδόσφαιρο και με το να παίζω επαγγελματικά ποδόσφαιρο είμαι πολύ χαρούμενος και το διασκεδάζω πολύ.

Δ.Π.Πώς αισθάνεσαι όταν πετυχαίνεις και όταν χάνεις ένα γκολ;

Ι.Ν. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος όταν βάζω ένα γκόλ. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορώ να την περιγράψω…μόνο αν το ζήσει κάποιος μπορεί να το καταλάβει. Όταν χάνω μια ευκαιρία για γκολ ,είμαι λυπημένος,αλλά μετά από 2-3 λεπτά το ξεχνάω και σκέφτομαι για την επόμενη ευκαιρία που θα έρθει!

Δ.Π. Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή μέχρι σήμερα στην καριέρα σου;

Ι.Ν. Η καλύτερη στιγμή ήταν πριν λίγες μέρες που έβαλα 2 γκολ με την ομάδα του Εθνικού Γαζώρου ενάντια στη Ζάκυνθο και η χειρότερη ήταν όταν χάσαμε το κύπελλο με την ομάδα μου στη χώρα μου για δεύτερη φορά.

Δ.Π. Έχεις ξεχωρίσει κάποιον αγώνα;

Ι.Ν.Ναι έχω ξεχωρίσει έναν αγώνα , με την ομάδα του Teteks στη χώρα μου ,όπου χάσαμε τις 2 φορές και την 3η κερδίσαμε.

Δ.Π. Πόσο δύσκολη έιναι η ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή;

Ι.Ν. Πρέπει να κάνεις πολλές θυσίες όταν είσαι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν υπάρχουν party, έξοδοι μέχρι αργά ,κλπ...Πιστεύω πως αν δουλεύεις αρκετά σκληρά στο ποδόσφαιρο ,τελικά θα πετύχεις….όλες οι θυσίες ανταμείβονται!

Δ.Π. Έχεις άλλα χόμπι ,ασχολείσαι με άλλα αθλήματα;

Ι.Ν. Όταν δεν είχα ποδόσφαιρο,μου άρεσε να παίζω τέννις με τους φίλους μου συνήθως στη χώρα μου. Στις Σέρρες συνηθίζω όταν δεν έχω ποδόσφαιρο να πηγαίνω έξω με τους φίλους μου κάποια βόλτα.

Δ.Π. Κατά πόσο επηρεάζεστε εσείς οι ποδοσφαιριστές από τα σχόλια των οπαδών(θετικά ή αρνητικά) κατά τη διάρκεια του αγώνα;

Ι.Ν. Όταν ακούω κάτι αρνητικό ,παίρνω δύναμη και προσπαθώ να παίξω καλύτερα και φυσικά όταν ακούω κάτι καλό είναι υπέροχο για εμένα.

Δ.Π. Ποιά είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;

Ι.Ν. Δεν έχω σχέδια για το μέλλον…ξεκίνησα με τον Εθνικό Γαζώρου και με ενδιαφέρει να παίζω καλά και όλα τα άλλα έρχονται.

Δ.Π.  Ποιο είναι το όνειρό σου που δεν έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα;

Ι.Ν. Το όνειρό μου είναι να μπορούσαν να είναι όλοι οι άνθρωποι ευτυχισμένοι σε αυτόν τον κόσμο.

Δ.Π. Σε ευχαριστώ πολύ.

Ι.Ν.Κι εγώ.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ουοοοο....
Τελειοοοοοο...
Συγχαρητήρια Δέσποινα!!!