Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Σέρρες, Κεντρικής Μακεδονίας, Greece
Είμαστε μια ομάδα μαθητών του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών. Το blog (ιστολόγιο) στο οποίο περιηγείστε είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς. Ξεκίνησε με αφορμή ένα πολιτιστικό πρόγραμμα που αναλάβαμε να υλοποιήσουμε με θέμα την έκδοση μιας σχολικής εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή. Η συντακτική μας ομάδα αποτελείται από τους μαθητές Γιώργο Σιδέρη, Γιώργο Χατζή, Λευτέρη Νικολαΐδη, Γιάννη Φωτιάδη, Θάλεια Χατζηλάρη, Ελένη Φωτιάδου, Άννα Παπανικόλα , Χρύσα Μπαρμπούτη, Φιλίππα Κοπαράνη , Βίκυ Βαρελά , Κωνσταντίνα Καρύδα , Στέλλα Κεχαγιά , Μαρίτα Λαζαρίδου , Γιάννη Μαυρίδη , Δέσποινα Πολυχρόνη , Βασίλη Ζιώγα , Κατερίνα Μπασνά, Ηλία Πανταζή και Απόστολο Χατζηασλάν . Γενικός συντονιστής είναι ο φιλόλογος Μπάμπης Βουρλίδας.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Το Αριστοτέλειο γιορτάζει την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Στις 27 Οκτωβρίου , το σχολείο μας παρουσίασε μια όμορφη γιορτή  για να τιμήσει την ελληνική σημαία και την επέτειο του «όχι»


Σε αυτή την εκδήλωση πήραν μέρος πολλά παιδιά που με τη βοήθεια των καθηγητών κατάφεραν να μεταδώσουν το μήνυμα του «όχι» στους μαθήτες του σχολείου μας . Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης ,ακούστηκαν ποιήματα και τραγούδια του Γιάννη Ρίτσου , του Οδυσσέα Ελύτη , του Νικηφόρου Βρεττάκου καθώς και του Γιάννη Νεγρεπόντη .Παράλληλα, ακούστηκε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη , του Μάνου Λοίζου, του Γιώργου Κατσαρού και του σέρβου Goran Bregovic.Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε εξάλου, το θεατρικό δρώμενο που βασίστηκε στο διασκευασμένο κείμενο της Λότη Πέτροβιτς-Ανδροτσοπούλου , «Τα πράσινα μανίκια της Σοφίας Βέμπο».      
 του Αντώνη Μανασσή

Δείτε μερικά αποσπάσματα από τη γιορτή μας: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: