Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Σέρρες, Κεντρικής Μακεδονίας, Greece
Είμαστε μια ομάδα μαθητών του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών. Το blog (ιστολόγιο) στο οποίο περιηγείστε είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς. Ξεκίνησε με αφορμή ένα πολιτιστικό πρόγραμμα που αναλάβαμε να υλοποιήσουμε με θέμα την έκδοση μιας σχολικής εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή. Η συντακτική μας ομάδα αποτελείται από τους μαθητές Γιώργο Σιδέρη, Γιώργο Χατζή, Λευτέρη Νικολαΐδη, Γιάννη Φωτιάδη, Θάλεια Χατζηλάρη, Ελένη Φωτιάδου, Άννα Παπανικόλα , Χρύσα Μπαρμπούτη, Φιλίππα Κοπαράνη , Βίκυ Βαρελά , Κωνσταντίνα Καρύδα , Στέλλα Κεχαγιά , Μαρίτα Λαζαρίδου , Γιάννη Μαυρίδη , Δέσποινα Πολυχρόνη , Βασίλη Ζιώγα , Κατερίνα Μπασνά, Ηλία Πανταζή και Απόστολο Χατζηασλάν . Γενικός συντονιστής είναι ο φιλόλογος Μπάμπης Βουρλίδας.

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Θεατρική παράσταση στο Ειδικό Σχολείο

       Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου το Θεατρικό Εργαστήρι του Αριστοτελείου έδωσε μια παράσταση αποκλειστικά για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του Ειδικού Σχολείου. Συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΕΕΕΚ Σερρών παίχτηκε η παράσταση "Ο Αη Βασίλης ... κόκαλο", παρουσία όλων των μαθητών όλων των σχολείων ειδικής αγωγής. Το θέατρο του ΕΕΕΕΚ γέμισε χαμόγελα, καθώς η παράσταση χάρισε γέλιο και ψυχαγωγία στους μαθητές. 
       Μετά το τέλος της παράστασης οι μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου ξεναγήθηκαν στους χώρους του ΕΕΕΕΚ από ομάδα εκπαιδευτικών του ιδρύματος. Ήταν μια εμπειρία εξαιρετική, που σίγουρα θα επαναληφθεί σε πρώτη ευκαιρία. 
       Παραθέτουμε φωτογραφικό από την εκδήλωση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πιο όμορφη φωτογραφία είναι κάποια που παρουσιάζει τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ και του Αριστοτελείου μαζί, κάνοντας πράξη τηνενσωμάτωση, την ένταξη και κοινωνικοποίηση των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Είναι όμως και η μόνη φωτογραφία που δε θα δημοσιεύσουμε, για λόγους ηθικής τάξης και σεβασμού. 
Δεν υπάρχουν σχόλια: