Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Σέρρες, Κεντρικής Μακεδονίας, Greece
Είμαστε μια ομάδα μαθητών του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών. Το blog (ιστολόγιο) στο οποίο περιηγείστε είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς. Ξεκίνησε με αφορμή ένα πολιτιστικό πρόγραμμα που αναλάβαμε να υλοποιήσουμε με θέμα την έκδοση μιας σχολικής εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή. Η συντακτική μας ομάδα αποτελείται από τους μαθητές Γιώργο Σιδέρη, Γιώργο Χατζή, Λευτέρη Νικολαΐδη, Γιάννη Φωτιάδη, Θάλεια Χατζηλάρη, Ελένη Φωτιάδου, Άννα Παπανικόλα , Χρύσα Μπαρμπούτη, Φιλίππα Κοπαράνη , Βίκυ Βαρελά , Κωνσταντίνα Καρύδα , Στέλλα Κεχαγιά , Μαρίτα Λαζαρίδου , Γιάννη Μαυρίδη , Δέσποινα Πολυχρόνη , Βασίλη Ζιώγα , Κατερίνα Μπασνά, Ηλία Πανταζή και Απόστολο Χατζηασλάν . Γενικός συντονιστής είναι ο φιλόλογος Μπάμπης Βουρλίδας.

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο

   Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου γιορτάσαμε, όπως όλα τα σχολεία της χώρας, τον ερχομό των Χριστουγέννων με μια μεγάλη και χαρούμενη γιορτή. Το πρόγραμμά της περιελάμβανε πολλά και όμορφα δρώμενα. 
   Η θεατρική παράσταση "Ο Αη Βασίλης ... κόκαλο", ερμηνευμένη από τη θεατρική ομάδα του σχολείου μας, άνοιξε την εκδήλωση. Πρόκειται για μια διασκευή στο σενάριο της Μαρίας Κίτρα, όπου ο Αη Βασίλης συναντά επί σκηνής τον Πινόκιο, τα Τρία Γουρουνάκια, την Κοκκινσκουφίτσα και το Λύκο, τη Χιονάτη και τους Νάνους και άλλες παραμυθένιες μορφές. Τα κορίτσια του θεατρικής ομάδας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, χαρίζοντας γέλιο και ποτίζοντας την ατμόσφαιρα με εορταστικό πνεύμα. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη τη θεατρική παράσταση, χωρισμένη σε τρία μέρη.

 
   Χορευτικά δρώμενα και μουσική ολοκλήρωσαν τη γιορτή μας. Η ομάδα μοντέρνου χορού γέμισε τη σκηνή με όμορφες σύγχρονες χορογραφίες. Επίσης όμορφες μουσικές γέμισαν το κλειστό θέατρο του Αριστοτελείου: πιάνο και βιολί συναντήθηκαν με ντραμς και ηλεκτρική κιθάρα, ενώ ατομικές ερμηνείες διαδέχτηκαν χορωδιακές εκτελέσεις. 
   Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που συνέδραμαν στην υλοποίηση της γιορτής αυτής! Καλή Χρονιά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: