Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Σέρρες, Κεντρικής Μακεδονίας, Greece
Είμαστε μια ομάδα μαθητών του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών. Το blog (ιστολόγιο) στο οποίο περιηγείστε είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς. Ξεκίνησε με αφορμή ένα πολιτιστικό πρόγραμμα που αναλάβαμε να υλοποιήσουμε με θέμα την έκδοση μιας σχολικής εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή. Η συντακτική μας ομάδα αποτελείται από τους μαθητές Γιώργο Σιδέρη, Γιώργο Χατζή, Λευτέρη Νικολαΐδη, Γιάννη Φωτιάδη, Θάλεια Χατζηλάρη, Ελένη Φωτιάδου, Άννα Παπανικόλα , Χρύσα Μπαρμπούτη, Φιλίππα Κοπαράνη , Βίκυ Βαρελά , Κωνσταντίνα Καρύδα , Στέλλα Κεχαγιά , Μαρίτα Λαζαρίδου , Γιάννη Μαυρίδη , Δέσποινα Πολυχρόνη , Βασίλη Ζιώγα , Κατερίνα Μπασνά, Ηλία Πανταζή και Απόστολο Χατζηασλάν . Γενικός συντονιστής είναι ο φιλόλογος Μπάμπης Βουρλίδας.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

2η Γιορτή Πολιτισμού Γυμνασίων Λυκείων Ν. Σερρών

Η αφίσα της εκδήλωσης



Ξεκίνησε χθες Τετάρτη και ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή 6 Μαΐου η 2η Γιορτή Πολιτισμού Γυμνασίων και Λυκείων Νομού Σερρών. Η αίθουσα "Αστέρια" και η ΚΕΠΑΣ λάμπουν από το φως του πολιτιστικού οράματος των μαθητών του Νομού μας. Παρουσιάζονται τα πολιτιστικά προγράμματα που εκπόνησαν οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων με την επίβλεψη και καθοδήγηση των καθηγητών τους. Ψυχή των εκδηλώσεων ο Γιώργος Αποστολίδης, ο υπερδραστήριος υπεύθυνος πολιτιστικών θεμάτων και πρωταγωνιστές οι αγνές ψυχές των νέων, που ονειρεύονται, δημιουργούν και εκφράζονται. 

Το πρόγραμμα της μεγάλης αυτής πολιτιστικής γιορτής περιλαμβάνει θεατρικά δρώμενα, μουσική, χορό, εικαστική δημιουργία, ταινίες, φωτογραφικά αφιερώματα, μελέτες, έντυπα, λογοτεχνία και αναφορές στην τοπική ιστορία. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και το παρόν ιστολόγιο, το blog Aristotelio News, καθώς αποτελεί και αυτό προϊόν ενός τέτοιου πολιτιστικού προγράμματος για λογαριασμό του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: