Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Σέρρες, Κεντρικής Μακεδονίας, Greece
Είμαστε μια ομάδα μαθητών του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών. Το blog (ιστολόγιο) στο οποίο περιηγείστε είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς. Ξεκίνησε με αφορμή ένα πολιτιστικό πρόγραμμα που αναλάβαμε να υλοποιήσουμε με θέμα την έκδοση μιας σχολικής εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή. Η συντακτική μας ομάδα αποτελείται από τους μαθητές Γιώργο Σιδέρη, Γιώργο Χατζή, Λευτέρη Νικολαΐδη, Γιάννη Φωτιάδη, Θάλεια Χατζηλάρη, Ελένη Φωτιάδου, Άννα Παπανικόλα , Χρύσα Μπαρμπούτη, Φιλίππα Κοπαράνη , Βίκυ Βαρελά , Κωνσταντίνα Καρύδα , Στέλλα Κεχαγιά , Μαρίτα Λαζαρίδου , Γιάννη Μαυρίδη , Δέσποινα Πολυχρόνη , Βασίλη Ζιώγα , Κατερίνα Μπασνά, Ηλία Πανταζή και Απόστολο Χατζηασλάν . Γενικός συντονιστής είναι ο φιλόλογος Μπάμπης Βουρλίδας.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Συνέντευξη ποδοσφαιριστή Ευθύμη Σιδηρόπουλου

Ο Ευθύμης Σιδηρόπουλος είναι ένας αξιόλογος νέος και κυρίως ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής.Ασχολείται με το ποδόσφαιρο από μικρό παιδί και επαγγελματικά εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τον αδερφό του τον Σάββα Σιδηρόπουλο.Γνωστά τα ονόματά τους τόσο από το χώρο της αθλητικής τηλεόρασης αλλά και από τα στόματα όλλών οπαδών της ομάδας τους.
                                      

Ευθύμη όταν ήσουν μικρός ήταν ένα από τα όνειρά σου το να ασχοληθείς επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο; Ναι το είχα πάντα στο μυαλό μου ,ήταν ένα όνειρο που πάντα ήθελα να πραγματοποιήσω,ένα όνειρο ζωής και δόξα τον θεό το έκανα πραγματικότητα.Ήμουν και για  5 χρόνια σε μεγάλη ομάδα.
Σε έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση το ότι ήσουν  και είσαι ακόμα στην ίδια ομάδα με τον αδερφό σου;  Όχι,δεν υπάρχει κανένα είδος ανταγωνιστικότητας μεταξύ μας και ποτέ δεν υπήρξε.Ήμασταν πάντα ενωμένοι και ίσα-ίσα που χαίρομαι που είμαστε στην ίδια ομάδα!
Πότε και πώς ξεκίνησες το ποδόσφαιρο; Με τράβηξε το γήπεδο από τη φύση μου ,ξεκίνησα σε ηλικία 8 χρονών στην ομάδα του Λιθότοπου και έτσι σιγά-σιγά έφτασα εδώ που έφτασα.
Ποιά ομάδα υποστήριζες μικρός και πόσες ομάδες έχεις αλλάξει μέχρι τώρα; Από μικρός έως και τώρα είμαι ΠΑΟΚ .Δεν έχω αλλάξει για οποιονδήποτε λόγο.
Τι σημαίνει για εσένα το ποδόσφαιρο; Το ποδόσφαιρογια εμένα είναι τρόπος ζωής με αυτό μεγάλωσα με αυτο ασχολούμε ενεργά και δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό.
Όταν ξεκίνησες να κάνεις τα πρώτα μεγάλα σου βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου και το όνομά σου άρχισε να ακούγεται τόσο στην αθλητική τηλεόραση όσο και από τα στόματα πολλών οπαδών σου κάθε φορά που έβαζες γκολ ή και όταν έκανες κάποιο λάθος,σε επηρέαζε; Ναι, σίγουρα με επηρεάζει αυτό αρκετά αλλά εντάξει τίποτα δεν τελείωσε,υπάρχουν κι άλλο αγώνες.
Έχεις ασχοληθεί με άλλα αθλήματα σε μικρότερη ηλικία; Ναι,έκανα πολύ μικρός κολυμβητήριοκαι αργότερα στίβο αλλά με κέρδισε το ποδόσφαιρο.
Έχεις σκεφτεί ποτέ να πας σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα;Ναι και μάλιστα πήρα μεταγραφή στον  Πανσερραϊκό΄και μπήκα στη β΄εθνική.
Πολλοί είναι αυτοί που σνομπάρουν το ποδόσφαιρο σαν αθλημα,λέγοντας ότι είναι απλώς μια μπάλα που την κλοτσάν καποιοι παίκτες.τι απάντηση έχεις να δώσεις σε αυτούς;Το ποδόσφαιρο είναι και θα είναι τολαοφιλέστερο άθλημα.πίστευω πως αυτοί που το κατηγορούν είναι αυτοί που δεν μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο και αισθάνονται μειονεκτικά.Είσαι υπέρ των οπαδών μιας ομάδας ή απλώς των φιλάθλων,εάν σκεφτείς ότι πολλες φορές γίνονται καταστροφές στα γήπεδα;Είμαι με τους φιλάθλους που ακολουθούν την ομάδα τους χωρίς να δημιουργουν καταστροφές.Σίγουρα οι καταστροφές δεν αρέσουν σε κανέναν πόσο μάλλον στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που τους δημιουργεί άγχος.
Ακούστηκε ότι έφυγες από την ομάδα του Πανσερραϊκού,ισχύει και για ποιο λόγο;Ναι,ισχύει γιατί όλα έχουν  μια αρχή και ένα τέλος.
Σε ποιά ομάδα είσαι τώρα και ποιές διαφορές παρατηρείς;Τώρα είμαι στην ομάδα της Ηράκλειας η οποία είναι γ'εθνική πάλι υπάρχει πίεση αλλά όχι τόσο όσο στον Πανσερραϊκό που ήταν β΄εθνική και σίγουρα η πίεση ήταν μεγαλύτερη!
Τέλος, να σε ρωτήσω αν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι στο μέλλον είτε με το ποδόσφαιρο είτε με τη δουλειά σου;Προς το παρόν θέλω να μείνω με το ποδόσφαιρο εκεί που είμαι  σαφώς και δε θα το αφήσω ,απλώς θα  ασχοληθώ κυρίως επαγγελματικά με την ACS που είναι οικογενειακή επιχείρηση!

 Να σε ευχαριστήσω που έδωσες αυτή τη συνέντευξη και κυρίως να σου ευχηθώ ότι καλύτερο για τη ζωή σου και για το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάς όπως καταλάβαμε από τα λεγόμενά σου.

                                                                                 Δέσποινα Πολυχρόνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: