Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Σέρρες, Κεντρικής Μακεδονίας, Greece
Είμαστε μια ομάδα μαθητών του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών. Το blog (ιστολόγιο) στο οποίο περιηγείστε είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς. Ξεκίνησε με αφορμή ένα πολιτιστικό πρόγραμμα που αναλάβαμε να υλοποιήσουμε με θέμα την έκδοση μιας σχολικής εφημερίδας σε ηλεκτρονική μορφή. Η συντακτική μας ομάδα αποτελείται από τους μαθητές Γιώργο Σιδέρη, Γιώργο Χατζή, Λευτέρη Νικολαΐδη, Γιάννη Φωτιάδη, Θάλεια Χατζηλάρη, Ελένη Φωτιάδου, Άννα Παπανικόλα , Χρύσα Μπαρμπούτη, Φιλίππα Κοπαράνη , Βίκυ Βαρελά , Κωνσταντίνα Καρύδα , Στέλλα Κεχαγιά , Μαρίτα Λαζαρίδου , Γιάννη Μαυρίδη , Δέσποινα Πολυχρόνη , Βασίλη Ζιώγα , Κατερίνα Μπασνά, Ηλία Πανταζή και Απόστολο Χατζηασλάν . Γενικός συντονιστής είναι ο φιλόλογος Μπάμπης Βουρλίδας.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

<<Από την οθόνη στο πιάτο σας>>

            
    

       Τα τελευταία χρόνια οι πιο << νόστιμες >> και δελεαστικές εκμπομπές στη τηλεόραση είναι της μαγειρικής. Στην οθόνη της βλέπουμε πολλά εδέσματα με εμφάνιση εκπληκτική, που μας κάνουν να << τρέχουν τα σάλια μας >>. Αυτός βέβαια είναι και ο ρόλος των συντελεστών της κάθε  εκμπομπής. Ειδικά οι παρουσιαστές χρησιμοποιούν λέξεις και κάνουν μορφασμούς, για να μεταφερθεί εάν είναι δυνατόν, ακόμα και η μυρωδιά τους από την τηλεόραση στο θεατή. Έτσι, πολλοί ειναι οι θεατές, που αντιγραφούν συνταγές για να δοκιμάσουν το ξεχωριστό της κάθε μίας.
                                                                               Αικατερίνη  Μπασνά

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχο και καλομαγειρεμένο το άρθρο της νεαρής δημοσιογράφου της ηλεκτρονικής εφημερίδας. Εύχομαι καλή δύναμη και κάλή συνέχεια.